Feliciteer Jan Willem

Hef ‘t glas op Jan Willem, Lid in de ‘Orde van Oranje Nassau’

‘Onze’ Jan Willem. Hij is het langst actief lid bij Kon-Tiki. In 1974 is hij begonnen als zeeverkenner. Na veel functies binnen Kon-Tiki, de regionale en de landelijke Scouting en zijn verdiensten bij de Hervormde Kerk is dit vrijwillige werk op 26 april in het gemeentehuis van Bloemendaal bekroond met een ‘lintje’. Omdat alles volstrekt geheim moest blijven, konden we rond die datum geen receptie organiseren. Nu kan dat wel, daarom nodigen wij u van harte uit Jan Willem te komen feliciteren.

U bent welkom:

  • Zaterdag 14 juli 17: 00 – 19:00 uur
  • ‘Goede Reede’
  • Schokkerskade 1
  • 2022GD Haarlem

Natuurlijk is dit ook een mooie gelegenheid om elkaar weer eens te spreken. In ruim 44 jaar zijn er heel wat ‘Kon-Tiki’-generaties gepasseerd. Om enigszins inzicht te krijgen wie in de gelegenheid zijn om Jan Willem te feliciteren, vragen wij u onderstaand formulier in te vullen.