De begeleiding van de wilde vaart

De Wilde Vaart begeleiding is het bewijs dat er nog steeds legendes geboren worden. Na vele jaren als jeugdleden bij Kon-Tiki vervolgde Darryl & Victor hun ‘bromance’ als verkennerleiding. Sinds 2014 hebben ze de overstap gemaakt naar Wilde Vaart begeleiding. Hier ondersteunen en sturen ze de Wilde Vaart bij het organiseren en invullen van hun opkomsten. Zo houdt dit dynamische duo altijd het nut, maar bovenal de gezelligheid, hoog in het vaandel.

Darryl is met zijn wilde haren en spervuur aan grappen een niet te missen verschijning binnen Kon-Tiki. Darryl is in 2000 gestart als jeugdlid bij de welpen. Na de Wilde Vaart heeft hij besloten om verkennerleiding te worden in 2010. Na vier jaar teamleider bij deze speltak heeft hij in 2014 de overstap gemaakt naar de Wilde vaart. Hij is de goeroe voor het onderhoud en andere technische problemen bij de speltak.

 

 

BrrleogjeVictor is het tweede lid van dit team en de perfecte aanvulling op Darryl. Hij mag dan klein van stuk zijn, maar zijn lollige en vlijmscherpe humor compenseren daar ruimschoots voor. Op 8 jarige leeftijd kwam Victor op Kon-Tiki en in 2011 besloot hij de overstap van jeugdlid naar de verkennerleiding te maken, om na 3 enerverende jaren samen met Darryl in 2014 te besluiten om een frisse wind door de Wilde Vaart te laten waaien. Hij is de EHBO’er van de twee, maar liever heeft hij nog dat er geen gewonden vallen onder de WiVa-leden.