De leiding van de zeeverkenners

Het fantastische leidingteam van de verkenners bestaat uit, inmiddels een mooie mix van helden! Namelijk: Arjen, Tijs en Jesse. Zij doen er alles aan om de kinderen en soms ook zichzelf een onvergetelijke middag te laten beleven. Dit door ontzettend leuke spellen en natuurlijk het zeilen op het mooiste water van Haarlem, de Mooie Nel. Het huidige leidingteam gaat er voor zorgen dat de verkenners mooie zeilprestaties blijven neerzetten tijdens de verschillende wedstrijden! Want elk jaar is het weer een uitdaging om de andere groepen uit Haarlem te verslaan tijdens de regionale zeilwedstrijden!

Arjen

Arjan TopArjen is, met zijn hoofd glimmend als de mooie nel, op latere leeftijd (dan de rest van de leiding) lid geworden van Kon-Tiki. In eerste instantie van de Vertrouwen-opknap-ploeg, maar hij werd verleid door het leiding zijn. Inmiddels is hij ook alweer een senior binnen ons leidingteam.

Arjen is onze natuurman. Voor vragen over vogeltjes of plantjes moet je bij hem zijn! Ook is hij natuurlijk de grote steun van de verkenners en kunnen zij alles bij hem kwijt. Ook begint hij na al die jaren onze onderhoudsheld te worden!

Tijs

Tijs HoogteijlingTijs is het hoofd van onze ziekenboeg, beschikbaar voor al uw pijntjes en klachten. Zijn kuif altijd hetzelfde als de liefde voor zeilen. Na 11 jaar jeugdlid geweest te zijn, werd het voor Tijs tijd om de uitdaging aan te gaan en verkennerleiding te worden! Hierbij staat zijn kuif altijd hetzelfde als de liefde voor zeilen. Ook is hij de expert op onderhoudsgebied.

Zijn lange haren zijn er inmiddels af, maar zijn wilde haren zijn blijven zitten. Zo is hij samen met Jesse het brein achter nieuwe spellen voor op de zaterdagmiddag en zijn er weer grootse plannen voor zomerkamp!

Jesse

Jesse BoschmaJesse is als onschuldig en lief jochie binnengekomen bij de welpen en is hierna nooit meer weg gegaan. Hier heeft hij alle speltakken goed doorstaan. Op het moment dat Jesse weg ging bij de wiva, kwam de grote vraag naar voren: Doet hij het? Of doet hij het niet? Uiteindelijk heeft hij gelukkig gekozen om een deel te worden van ons leidingteam, wat hij tot nu toe met veel plezier doet!

Jesse vervult hier de functie van knuffelbeer, wijze man, programmamaker en natuurlijk de beste vriend van de kinderen, met zijn krullen zo woest als de zee!

Meer weten?

Je kunt altijd contact met ons opnemen!