De leiding van de zeeverkenners

Wimke
Hoi, mijn naam is Wimke en ik zit sinds 2007 op scouting en ben nu sinds 2017 leiding bij de verkenners. Ik ben leiding geworden omdat ik het altijd heel leuk heb gevonden op scouting en ik hoop ervoor te zorgen dat de kinderen het nu ook altijd naar hun zin hebben. Ook vind ik het leuk om te zeilen en dat aan de kinderen te leren. Het leukste aan scouting vind ik dat je veel goede vrienden maakt en veel verschillende dingen leert.

Gijs
Hallo, ik ben Gijs van de Woord. Ik kwam in 2003 bij scouting Kon-Tiki als klein welpje. Door de jaren heen heb ik elke speltak meegemaakt en van genoten. Ik ben in 2015 begonnen als leiding bij de welpen, in 2016 heb ik de overstap gemaakt naar de Verkenners. Ik vind Kon-Tiki een prettige scouting omdat ik mij niet veel anders kan herinneren dan dat ik er deel van uitmaak. Maar buiten dat ook omdat ik merk dat iedereen de jeugdleden op de eerste plek zet, waardoor we als gehele groep samen kunnen bouwen aan onze toekomst.

Ik ben leiding geworden aangezien ik zelf, tijdens mijn jeugd lid jaren, al veel zat te denken over leuke opkomsten en spelletjes. Dit zorgde ervoor dat al snel bij mij de aspiratie bestond om leiding te worden. Ik ben overgestapt van welpen naar de verkenners omdat ik het heel leuk vind om met pubers te werken. Ik vind het leuk om een opkomst neer te zetten waarbij de kinderen zowel veel plezier hebben, als dat ze leren om als aankomend volwassen verantwoordelijkheid te nemen.

Sil
Hoi, mijn naam is Sil. Ik ben in 2006 lid geworden van scouting, en ben in 2007 bij Kon-Tiki gekomen. Ik heb bij alle speltakken gezeten en omdat ik het hier zo leuk had, ben ik in 2018 verkennerleiding geworden. Wat ik erg leuk vind aan Kon-Tiki is dat het zo’n hechte groep is!

Meer weten?

Je kunt altijd contact met ons opnemen!