Verenigingsbestuur

Het verenigingsbestuur, het bestuur van de groepsvereniging, houdt zich bezig met ‘het spel’ van scouting. De bestuursleden worden tijdens bestuursverkiezingen gekozen door leden en ouders van de groep. Zij maken een groot deel uit van de zogenaamde groepsraad, waarbij de leiding en bestuur samenkomt om lopende zaken en activiteiten te bespreken.

Het verenigingsbestuur bestaat uit de volgende leden:

Marc Noordhoek, voorzitter

Informatie volgt binnenkort.

Niek Teeuwen, secretaris

Informatie volgt binnenkort.

Paul Hagen, penningmeester

Informatie volgt binnenkort.

Peter Hoogerheide, bestuurslid en materiaalbeheerder

Peter Hoogerheide

Peter Hoogerheide

Peter zit sinds 1990 bij Scouting Kon-Tiki. Hij kwam daar in de leiding en begon als schipper. Hij had al ervaring als scoutingleiding in Den Helder. Hier heeft hij zijn zeildiploma CWO3 opnieuw gehaald. Na 4 jaar leiding werd het i.v.m. zijn werk te moeilijk om dit te blijven doen. Hij is toen bestuurslid geworden, maar bleef wel zeilles geven, en ging toen ook in de Nautisch Technische Commissie (NTC) zitten waar hij de opleidingen en de examens coördineerde. Met de NTC is hij inmiddels gestopt. Peter is getrouwd en heeft 2 kinderen. Voor zijn werk zit hij bij de verkeersleiding van de NS en heeft onregelmatige diensten.

Joucka Hoogerheide, vertrouwenspersoon

De vertrouwenspersoon van onze groep is Joucka Hoogerheide. Klik hier om haar een bericht te sturen. Meer informatie over Joucka volgt snel.