Verenigingsbestuur

Het verenigingsbestuur, het bestuur van de groepsvereniging, houdt zich bezig met ‘het spel’ van scouting. De bestuursleden worden tijdens bestuursverkiezingen gekozen door leden en ouders van de groep. Zij maken een groot deel uit van de zogenaamde groepsraad, waarbij de leiding en bestuur samenkomt om lopende zaken en activiteiten te bespreken.

Het verenigingsbestuur bestaat uit de volgende leden:

Niels Bruin, voorzitter

Niels Bruin

Niels Bruin

Niels is al ruim 20 jaar actief bij Kon-Tiki. Ooit begonnen als welpje en door de speltakken heen doorgegroeid naar loods. In het dagelijks leven is hij tweede werktuigkundige bij een grote containerrederij waarbij hij de woeste wereldzeeën bevaart. De liefde voor het varen is ontstaan door het zeilen en het werk aan de diverse bootjes die onze scoutinggroep rijk is.

Greet van de Woord, secretaris

Informatie volgt binnenkort

Paul Hagen, Penningmeester

Informatie volgt binnenkort

Rien Boon, Penningmeester

Rien Boon

Rien Boon

Rien Boon is de huidige penningmeester en helpt ons uit de brand! Rien heeft veel ervaring door de bestuursfunctie die hij gedurende een lange tijd bij de hengelsportvereniging heeft vervuld. Heb je een vraag voor Rien? Neem dan gerust contact met hem op.

Peter Hoogerheide, lid en materiaalbeheerder

Peter Hoogerheide

Peter Hoogerheide

Peter zit sinds 1990 bij Scouting Kon-Tiki. Hij kwam daar in de leiding en begon als schipper. Hij had al ervaring als scoutingleiding in Den Helder. Hier heeft hij zijn zeildiploma CWO3 opnieuw gehaald. Na 4 jaar leiding werd het i.v.m. zijn werk te moeilijk om dit te blijven doen. Hij is toen bestuurslid geworden, maar bleef wel zeilles geven, en ging toen ook in de Nautisch Technische Commissie (NTC) zitten waar hij de opleidingen en de examens coördineerde. Met de NTC is hij inmiddels gestopt. Peter is getrouwd en heeft 2 kinderen. Voor zijn werk zit hij bij de verkeersleiding van de NS en heeft onregelmatige diensten.

Joucka Hoogerheide, vertrouwenspersoon

De vertrouwenspersoon van onze groep is Joucka Hoogerheide. Klik hier om haar een bericht te sturen. Meer informatie over Joucka volgt snel.

Luc, Jaap en Anouck, Groepsbegeleiders

Luc jaap anouck

Anouck, Jaap & Luc

De groepsbegeleiders zijn Luc, Jaap en Anouck. De leiding kan een beroep op hen doen bij vragen en problemen. Daarnaast vormen ze een brug tussen de leiding en het bestuur.

 

Marcia en Tom, Ondersteuningsteam

Het ondersteuningsteam bestaat uit Marcia en Tom. Zij helpen bij het organiseren van diverse groepsactiviteiten. Meer informatie over hen volgt snel.