Jantje Beton 2021

Online Collecte van 8 t/m 13 maart

Doe mee, steun Jantje Beton, spek de clubkas en help Scouting Kon-Tiki!

Buitenspelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. 3 op de 10 kinderen spelen niet of slechts één keer per week buiten. Steeds meer kinderen kunnen niet lid worden van een club of jeugdvereniging. Deze kinderen zijn aangewezen op een speelplek in de buurt. Voor kinderen in kwetsbare speelposities is buitenspelen vaak onmogelijk. Terwijl spelen ontzettend belangrijk is voor ieder kind. Slootje springen, verstoppertje doen in de straat of buiten met vriendjes de wereld verkennen. Een leven zonder buitenspelen is ondenkbaar voor opgroeiende kinderen. De rol van scoutingclubs, jeugdverenigingen en leuke speeltuinen in de buurt wordt daarom steeds belangrijker. Het is daarom meer dan ooit hard nodig om geld op te halen.

Help Scouting Kon-Tiki!

De helft van de opbrengsten besteedt Jantje Beton aan speelprojecten in heel Nederland. De andere helft is voor onze eigen clubkas. Die opbrengst is heel erg welkom.

Vanwege de coronacrisis gaan we dit jaar niet langs te deuren om te collecteren, maar u kunt Kon-Tiki toch helpen door te doneren via onderstaande QR-code, alvast hartelijk bedankt!