Welpen

Ben jij tussen de 7 en 10 jaar oud? Dan zijn de welpen misschien iets voor jou! Bij ons doe je iedere zaterdag tussen 11:00 en 13:00 allerlei activiteiten en spellen en maak je nieuwe vrienden!

Programma

Tijdens de reguliere opkomsten is er van alles te doen. We hebben een uitgebreid aanbod aan binnen- en buitenactiviteiten. Er is veel afwisseling tussen sport- en spelactiviteiten, samenwerken en nieuwe dingen leren! Je kunt ook insignes behalen: hierbij leer je bijvoorbeeld knopen, EHBO of maak je alvast kennis met de boten van Kon-Tiki als we een rondje gaan varen. We gaan ook regelmatig op stap naar locaties in de buurt of doen we mee aan zwemwedstrijden, een vossenjacht en zeilwedstrijden (de Kon-Tiki cup)!

Kampen

Ieder jaar gaan we tijdens de eerste week van de zomervakantie (regio Noord) op zomerkamp. Ons zomerkamp is 5 dagen lang (maandag t/m vrijdag) in een clubhuis van een andere scoutinggroep in Nederland. Zomerkamp is een van de hoogtepunten van het scoutingseizoen en zit ieder jaar weer propvol met leuke activiteiten: uitjes naar gave activiteiten in de buurt, kampvuren, een bonte avond, veel spelletjes en natuurlijk ook lekker laat opblijven en veel gezelligheid! Voor veel kinderen is zomerkamp een nieuwe ervaring, maar dat neemt het plezier niet weg: in het nieuwe seizoen wordt er altijd nog lang nagepraat over het kamp en worden de leuke herinneringen teruggehaald!

 

Een keer meedoen?

Wil je een keer meedoen en ook avonturen beleven? Elke zaterdagochtend van 11:00 tot 13:00 draaien de welpen in het onderkomen bij de Schoterbrug. Neem even contact op met de leiding als je wilt komen!

Contact

Neem contact op met de welpenleiding door onderstaand formulier. Wil je kind komen kijken? Geef dan in het bericht s.v.p. zijn of haar leeftijd door.