Waterwelpen

De waterwelpen zijn jongens en meisjes van 10 en 11 jaar. Zij draaien elke zaterdagmiddag een programma van 13.30 tot ca. 17.00 uur (in het winterseizoen) en tot ca. 18.00 uur in het zomerseizoen.

Programma

Het doel van de waterwelpen is: het spelenderwijs leren zeilen. Hiervoor beschikken zij over 4 stalen juniorenvletjes. Veiligheid en samenwerking staan voorop bij het leren zeilen, daarom zeilt er altijd een bevoegde leiding mee om de kinderen te stimuleren en te begeleiden. Naast zeilen leren de waterwelpen ook knopen, pionieren en doen ze spelletjes in het park en in het bos. Kortom: genoeg uitdagende activiteiten voor iedereen!

Kampen

Met de hele groep is er een kerstkamp in december en hebben de waterwelpen in het voorjaar een kampweekend. Verder gaan de waterwelpen en de zeeverkenners de eerste week van de zomervakantie op kamp. Dit wordt gedaan om de waterwelpen alvast kennis te laten maken met de groep waar ze, na het “overvliegen” in september, bij horen.

 

Een keer meedoen?

Wil je een keer meedoen en ook avonturen beleven? Op de zaterdagmiddag vanaf 13:30 is er volop activiteit op ons terrein. Neem even contact op met de leiding als je wilt langskomen!

Impressie

Contact

Neem contact op met de waterwelpenleiding door onderstaand formulier.