Registratie nieuw jeugdlid

Gebruik dit formulier als u uw kind wilt inschrijven bij Scouting Kon-Tiki. De gegevens in dit formulier worden strikt vertrouwelijk verwerkt volgens ons privacybeleid. Deze gegevens worden niet op deze website opgeslagen, maar direct naar de secretaris opgestuurd. Na invoer van de persoonsgegevens in Scouts Online (SOL), worden de ingestuurde gegevens verwijderd.

Het online registratiesysteem (SOL) kan op dit moment helaas nog geen andere keuzes verwerken.
Vul dit veld alleen in als uw kind een eigen telefoonnummer heeft
Vul dit veld alleen in als uw kind een eigen e-mailadres heeft
Let op: dit seizoen (2023-2024) draaien wij geen waterwelpen.
Dit is de primaire contactpersoon voor het jeugdlid
Optioneel. Voer dit veld in als wij contact mogen opnemen voor vrijwilligersactiviteiten die mogelijk aansluiten bij uw beroep.
Optioneel. Voer dit veld in als wij contact mogen opnemen voor vrijwilligersactiviteiten die mogelijk aansluiten bij uw beroep.
Selecteer welke diploma's uw kind bezit.
Voer a.u.b. de naam van de zorgverzekeringsmaatschappij en het polisnummer in. Let op! Is het polisnummer gelijk aan de BSN van uw kind, voer dit dan niet in!
Als uw kind speciale zorg nodig heeft, geef het hier zo specifiek mogelijk aan.
Wanneer uw kind een speciaal dieet volgt (bijvoorbeeld vegetarisch of halal), graag hier opgeven.
Geef hier aan of uw kind allergieën heeft waar wij rekening mee moeten houden, zoals een pinda-allergie. Geef ook de ernst van de allergie aan.
Geef hier aan of uw kind intoleranties heeft waar wij rekening mee moeten houden, zoals lactose-intolerantie.
Geef hier aan of uw kind medicijnen gebruikt waar wij weet van moeten hebben tijdens opkomsten en kampen.
Geef hier de naam, het adres en telefoonnummer van de huisarts van uw kind op.
Geef hier de naam, het adres en telefoonnummer van de tandarts van uw kind op.
Geef hier aan of u toestemming geeft voor het publiceren van beeldmateriaal van uw kind op onze (social) mediakanalen. Als u geen toestemming geeft, laat dan alle vakjes leeg. Wij zullen nooit beeldmateriaal verstrekken aan derden. Zie ook ons social mediabeleid.
Met het instemmen en verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan Scouting Kon-Tiki om ingestuurde persoonsgegevens te verwerken volgens ons privacybeleid en uw kind te registreren als jeugdlid van Scouting Kon-Tiki en Scouting Nederland. Met het indienen van dit formulier gaat u akkoord met de algemene inschrijfvoorwaarden en gaat u met het lidmaatschap een betalingsverplichting aan conform de meest recente contributie.

Na bevestiging van de Secretaris van inschrijving kunt u de persoonsgegevens van uw kind te allen tijde inzien en bijwerken via Scouts Online, waar bij registratie een lidnummer vereist is. Dit lidnummer wordt door de Secretaris na inschrijving verstrekt. Met inschrijving wordt u automatisch ingeschreven met uw e-mailadres voor mailings vanuit Scouting Nederland en Scouting Kon-Tiki. U ontvangt dan landelijk nieuws en krijgt updates over onze vereniging, zoals geldwervingsacties, betalingsverzoeken voor contributie en informatie over interne evenementen.