Registratie nieuw kaderlid

Gebruik dit formulier als je jezelf wilt inschrijven bij Scouting Kon-Tiki. De gegevens in dit formulier worden strikt vertrouwelijk verwerkt volgens ons privacybeleid. Deze gegevens worden niet op deze website opgeslagen, maar direct naar de secretaris opgestuurd. Na invoer van de persoonsgegevens in Scouts Online (SOL), worden de ingestuurde gegevens verwijderd.

Het online registratiesysteem (SOL) kan op dit moment helaas nog geen andere keuzes verwerken.
Selecteer welke diploma's je bezit.
Voer de naam van de zorgverzekeringsmaatschappij en het polisnummer in. Let op! Is het polisnummer gelijk aan je BSN, voer dit dan niet in!
Wanneer je een speciaal dieet volgt (bijvoorbeeld vegetarisch of halal), graag hier opgeven.
Geef hier aan of je allergieën hebt waar wij rekening mee moeten houden, zoals een pinda-allergie. Geef ook de ernst van de allergie aan.
Geef hier aan of je intoleranties hebt waar wij rekening mee moeten houden, zoals lactose-intolerantie.
Geef hier aan of je toestemming geeft voor het publiceren van beeldmateriaal van jezelf op onze (social) mediakanalen. Als je geen toestemming geeft, laat dan alle vakjes leeg. Wij zullen nooit beeldmateriaal verstrekken aan derden. Zie ook ons social mediabeleid.
Met het instemmen en verzenden van dit formulier geef je toestemming aan Scouting Kon-Tiki om ingestuurde persoonsgegevens te verwerken volgens ons privacybeleid en jou te registreren als kaderlid van Scouting Kon-Tiki en Scouting Nederland. Met het indienen van dit formulier ga je akkoord met de algemene inschrijfvoorwaarden en ga je met het lidmaatschap een betalingsverplichting aan conform de meest recente contributie. Als kaderlid van 18 jaar of ouder ben je verplicht een VOG aan te vragen, je ontvang hierover van de secretaris bericht. Deze aanvraag is voor jou gratis.

Na bevestiging van de Secretaris van inschrijving kun je jouw persoonsgegevens te allen tijde inzien en bijwerken via Scouts Online, waar bij registratie een lidnummer vereist is. Dit lidnummer wordt door de Secretaris na inschrijving verstrekt. Met inschrijving wordt je automatisch ingeschreven met jouw e-mailadres voor mailings vanuit Scouting Nederland en Scouting Kon-Tiki. Je ontvangt dan landelijk nieuws en krijgt updates over onze vereniging, zoals geldwervingsacties, betalingsverzoeken voor contributie en informatie over interne evenementen.